A N D R U M Y O G A   S O U N D T E M P E L h ö s t e n  2 0 2 3

TERMINSTART Söndag 3 September
med flera nya klasser på Schemat!!
NYHET! Hatha Yoga vikarie för Liv på måndagar 19.00-20.30 Lisbeth Danelius.
NYHET! Ashtanga Yoga klass på torsdagar 18.00-19.30 med Jasmin Hedlund. PS: Inte öppen för Drop In.
Annars som vanligt Månica`s tisdagar & onsdagar rullar på!!
NY hos oss!! Prova På första Yoga-gången för 160kr. maila till info@andrumyoga vilken klass du vill prova på. Varmt Välkommen

 

AW NYMÅNE SOUND JOURNEY SOUNDBATH 
FREDAG 13 Oktober 18.00-20.00

Nymåne! New beginnings Vi bjuder in det vi längtar efter som mest. Guidad meditation med intention. 17 sjungande unika Alcemy kristallskålar och mullrande Gongar tar dig med på en inre rensande resa. Vi avslutar med fika och Orakelkort.
Invest 399kr. Anmälan HÄR

 

AW FULLMÅNE SOUND JOURNEY SOUNDBATH 
FREDAG 27 Oktober 18.00-20.00

Fullmåne!Vi släpper taget om det som varit och bjuder in en ny cykel i våra liv. Guidad meditation med intention. 17 sjungande unika Alcemy kristallskålar och mullrande Gongar tar dig med på en inre rensande resa. Vi avslutar med fika och Orakelkort.
Invest 399kr. Anmälan HÄR

 

"HOW TO PLAY" GONG & CRYSTAL SINGING BOWL SOUNDHEALING KURS
28-29 Oktober
Lördag-Söndag 10.00-17.00
Diplomerande. Två dagars grund & inspirationskurs på Andrumyoga Soundtempel i Hägersten.
Gongar och skålar är kraftfulla instrument att använda för djupgående soundhealing och vila i yogaklasser, meditation, soundbad, för din egen skull och i enskilda sessioner. Under två dagar får du inspireras och träna på ditt unika sätt att samverka med olika sorters Singing bowls och Gongar.
Jag Månica driver Andrumyoga i Hägersten och har spelat på olika sorters skålar och Gong sedan jag blev kär vid första anslaget på en Gong för 9 år sedan, och grät av lycka när jag spelade på mina första Crystal Singing Bowls.
Använder sedan dess alltid mina instrument i min dagliga Yogaverksamhet, i healingsessioner, meditationer, soundbaths, events och på retreats. Jag delar med mig av alla mina kunskaper och erfarenheter från mina främsta lärare dvs Gongen och Skålarna, och Soundhealers som Bjorn Loken, Lauri Poldre Mehtab Benton och Yantara Jiro.

•Kursen innehåller teori och mycket praktik. Vi startar dagarna med ett kort Yogapass och Soundmeditation. •Du får prova olika sorters skålar, Metall, Frostad Crystal, Ultra Light Crystal och Alcemy Crystal Singingbowl och Gongar. Vi övar på olika slagtekniker, rytmer och provar olika mallets. •Vi gör övningar i att hitta ditt unika sätt att tona in dig på skålarna o Gongens frekvenser och låta dom spela dig. •Vi undersöker vad som händer i oss av olika ljud-vibrationer, så du får din egna upplevelse av vad Soundhealing handlar om.
•Du övar på att lyssna in dig själv och samtidigt andra, utan att låta dig eller andras reaktioner styra. Vi tömmer oss och vägleds av intuitionen.
•Vi övar på att vara helt närvarande i vad som kommer i nuet bortanför en plan eller ide' om hur det ska vara eller låta.
•Du får också hålla ett lite längre Soundbad / Soundmeditation i grupp med andra.
•Dessutom Finns det en del Gongar och Kristal skålar till försäljning.under kursen.

Medtag gärna egna skålar eller annat instrument, din röst eller vad du har där som ligger och väntar på dig...
Begränsat med platser då vi ska vara en liten grupp för maximal benefit.
Investering 4333::- 
Vi träffas på Andrumyoga Typografvägen 4 några min från Örnsbergs t-bana i Hägersten. Lördag och Söndag 10-17
En Underbar Lunch ingår i avgiften.
V a r m t v ä l k o m n a!❤️
Anmäl dig HÄR
SOUND HEALING THERAPY TRAINING 
HTP steg II Fortsättningskurs
Vänder sig till dig som vill fördjupa din förmåga och förståelse för hur du kan använda Singingbowls och Gongar terapeutiskt i one to one healing sessions och i grupp.
Vi går igenom tekniker för att skapa sacred space för dina klienter och dig själv. 
Vi tittar på olika Energi healing tekniker och du får öva på att följa ditt egna unika uttryck som Soundhealer. 
En intensiv undersökande helg som tar dig vidare i din egna praktik och återuppväcker det du redan vet inifrån själen!!
Förkunskaper:
Du har gått en tidigare kurs hos mig eller liknande och har erfarenhet av att spela. 
Känner du dragningen till din fördjupning? Varmt Välkommen! Hälsar Månica Andrumyoga Soundtempel.
10.00-17.00 båda dagarna Invest 4444kr En underbar Lunch ingår i avgiften.
Frågor: info@andrumyoga.se 
Anmälan: HÄR

SOUND BATH MEDITATION DROP IN 
Onsdagar 17.30-18.30 med Månica Drop in 210kr 

Landa in i dig själv & let go med hjälp av magiska frekvenser och vibrationer - Att bada i ljud!
En upplevelse bortom ord...Helt kravlöst kommer du till Andrumyoga och blir guidad in i din kropp och djup avslappning, Vi sätter en intention och låter sen ljuden och vibrationerna ta dig med på din egna inre resa. Övertoner och vibrationer från Gongar och Crystal Singingbowls har förmågan att ta sig förbi det sinnet vill kontrollera och förstå, och djup rening och avslappning kan uppstå utan att du behöver göra någonting mer än att ta emot!!
Kurs anmälan: HÄR 

Drop In sms:a 070 483 12 58 för plats.

SOund & HEALING PÅ ANDRUMYOGa

Månica driver Andrumyoga & Soundtempel och har en gedigen bakgrund inom Yoga olika Healingtekniker och Schamanism. Senaste 10 åren delar hon passionerat med sig av sin förmåga som Sound Channeler för att skapa harmoni healing och magi på ett djupare energetiskt plan, bortanför det vi vet, med hjälp av sina Alcemy Crystal Singingbowls och Gongar.

SOUND HEALING för två eller flera.
med Månica
Boka för par eller grupp en privat Sound Helaing. 60 minuter.
Ni ligger ner varmt inbäddad på mjuka ullmattor med Kristall skålar och Gongar framför er. Ni blir guidade in i avslappning och vi sätter en intention för Sound-healingen. Med mina 25 års erfarenhet av ollika healing tekniker och Shamansk energimedicin, läser jag av och kanaliserar intuitivt vad som behöver hjälp att healas och initieras. just nu.
60min. 2 pers 1444kr. Grupp upp till ca: 10 pers kontakta mig för prisförslag beroende på hur många ni är. sms: 070 483 12 58 Tid bokas via sms eller info@andrumyoga.

ENSKILD HEALING
med Månica R Frekvensguide.
Måndagar - Torsdagar och vissa helger.
R HEALING SOUND SESSIONS
Enskild session. Vi går igenom om vad du behöver hjälp med och jag tar in och distrubierar frekvenserna från R∆ som tillsammans med mina sjungande Kristallskålar går dit det behövs..
Du ligger ner varmt inbäddad på mjuka ullmattor med skålarna runt omkring dig..
Med mina 25 års erfarenhet av ollika healing tekniker som Soundhealing Cranio Sacralterapi, Body Harmony och Shamansk energimedicin, läser jag av och kanaliserar intuitivt vad som behöver hjälp att healas och initieras i dig tillsammans med R.
11 Stjärn frekvenser från en paralell galax till Vintergatan. -Bridge of the Rainbow-
"If you go deep enough you come to the source of life, if you go high enough you come to the source of life, it`s all the same orgin."
ca: 60min. 888:- 90 min 1111:-
kontakta mig via sms: 070 483 12 58
 

AW SOUND JOURNEY MEDITATION
Fredag AW 18.00-20.00
Gong och Alcemy Crystal Sound Journey.. Kom och andas vila meditera och sätt nya intentioner med de vibrerande helande ljuden från Gongar och Kristall skålar. Guidad avslappning och Meditation. Avslutas med orakelkort och te.  Invest 399kr. anmälan HÄR