A N D R U M Y O G A   S O U N D T E M P E L v å r e n  2 0 2 4

NYMÅNE WORKSHOP 
Söndag 10 Mars 15.00-17.30 Nytändning med Nymånen genom Medicinsk/Kundalini Yoga för kraft och mod, med olika andningstekniker både för att öka din energi och lugna ditt nersystem, som övergår till långa vilande stretchande Yinyoga/Restorativ positoner. Vi pratar om pågående energier och avslutar med guidad Meditation och x-tra lång Soundhealing från Crystal Singingbowls och Gongar. En söndag x-tra allt med Månica.
Invest: 444kr Anmälan HÄR

AW SOUND JOURNEY SOUNDBATH
FREDAG 22 Mars 18.00-20.00

Guidad meditation med 17 sjungande unika Alcemy kristallskålar och mullrande Gongar som tar dig med på en inre rensande resa och öppnar upp för mera ljus i våra liv. Vi avslutar med fika och Orakelkort.
Invest 399kr. Anmälan HÄR

"HOW TO PLAY" GONG & CRYSTAL SINGING BOWL SOUNDHEALING KURS
1 plats kvar 23-24 Mars
+ Extra insatt kurs 4-5 Maj
Lördag-Söndag 10.00-17.00
Diplomerande. Två dagars grund & inspirationskurs.

Gongar och skålar är kraftfulla instrument att använda för djupgående soundhealing och vila i yogaklasser, meditation, soundbad, för din egen skull och i enskilda sessioner. 
Under två dagar får du inspireras och träna på ditt unika och intuitiva sätt att samverka med olika sorters Singing bowls, en unik samling Alcemy Crystal Singingbowls och Gongar. En djupt helande och själv- utvecklande kurs som är så mycket mer än HTP.

Jag Månica driver Andrumyoga i Hägersten och har spelat på olika sorters skålar och Gong sedan jag blev kär vid första anslaget på en Gong för 13 år sedan, och grät av lycka när jag spelade på mina första Crystal Singing Bowls.
Använder sedan dess alltid mina instrument i min dagliga Yogaverksamhet, i rivata  healingsessioner och grupper, meditationer, soundbaths, schaman-kurser, retreats, samt i större företags event som i Globen Annexet och Reaktorhallen under KTH för Franska Institutet i höstas.
Jag delar med mig av alla mina kunskaper och erfarenheter från mina främsta lärare dvs Gongen och Skålarna, och Soundhealers som Bjorn Loken, Lauri Poldre Mehtab Benton och Yantara Jiro Arcturianerna mfl guider.

•Kursen innehåller teori och mycket praktik. Vi startar dagarna med ett kort Yogapass och Soundmeditation.
•Vi pratar om ljud, frekvenser och vibrationers effekter ur både ett fysiskt praktiskt och ett själsligt andligt perspektiv.
•Vi går igenom en hel del musikteori för förståelsen av olika toner och hur sätta samman dom för att skapa harmoni.                                               
•Du får prova olika sorters skålar, Metall, Frostad Crystal, Ultra Light Crystal och unika Alcemy Crystal Singingbowl från Crystal Tones och Gongar. Vi övar på olika slagtekniker, rytmer och provar olika mallets.
•Vi gör övningar i att hitta ditt unika sätt att tona in dig på skålarna o Gongens frekvenser och låta dom spela dig.
•Vi undersöker vad som händer i oss av olika ljud-vibrationer, så du får din egna upplevelse av vad Soundhealing handlar om.
•Du övar på att lyssna in dig själv och samtidigt andra, utan att låta dig eller andras reaktioner styra. Vi tömmer oss och vägleds av intuitionen.
•Vi övar på att vara helt närvarande i vad som kommer i nuet bortanför en plan eller ide' om hur det ska vara eller låta.
•Du får också hålla ett lite längre Soundbad / Soundmeditation i grupp med andra.
•Dessutom Finns det en del Gongar och Kristal skålar till försäljning.under kursen.
•Vi jobbar i höga frekvenser så förbered dig på en intensiv inspirerande och rolig helg!
•Du behöver inga som helst förkunskaper för att delta, bara känna dig dragen till The healing power of sound.

Lite Om Soundhealing.
Effekterna av Soundhealing från instrument som kristallskålar och Gongar kan vara både fysiska men också psykiska och själsliga
Allt i oss och runt oss är energi som vibrerar på olika frekvenser.  Vibrerande ljud är ett effektivt sätt att väcka , förstärka och balansera din fysiska kropp ända in på cellnivå, hela ditt energisystem och ditt mentala tillstånd. .
Ljuden vibrationerna och frekvenserna är så speciella med sina övertoner att hjärnan slutar försöka förstå vad den hör och en för sinnet avkopplande förflyttning in i olika medvetande tillstånd uppstår som kan upplevas som en total rensning i hela ditt energisystem.

Medtag gärna egna skålar eller annat instrument, din röst eller vad du har där som ligger och väntar på dig...
Begränsat med platser då vi ska vara en liten grupp för maximal benefit.
Investering 4444::- 
Vi träffas på Andrumyoga Typografvägen 4 några min från Örnsbergs t-bana i Hägersten. Lördag och Söndag 10-17
En Underbar Lunch ingår i avgiften.
V a r m t v ä l k o m n a!❤️
Anmäl dig HÄR

Gjorde en unik spelning i Reaktorhallen under KTH med tre andra artister den 25/11

SOUND HEALING THERAPY TRAINING
20-21 APRIL

HTP steg II Fortsättningskurs
Vänder sig till dig som vill fördjupa din förmåga och förståelse för hur du kan använda Singingbowls och Gongar terapeutiskt i one to one healing sessions och i grupp.
Vi går igenom tekniker för att skapa sacred space för dina klienter och dig själv. 
Vi tittar på olika Energi healing tekniker och du får öva på att följa ditt egna unika uttryck som Soundhealer. 
En intensiv undersökande helg som tar dig vidare i din egna praktik och återuppväcker det du redan vet inifrån själen!!
Förkunskaper:
Du har gått en tidigare kurs hos mig eller liknande och har erfarenhet av att spela. 
Känner du dragningen till din fördjupning? Varmt Välkommen! Hälsar Månica Andrumyoga Soundtempel.
10.00-17.00 båda dagarna Invest 4666kr inkl. moms En underbar Lunch ingår i avgiften.
Frågor: info@andrumyoga.se 
Anmälan: HÄR

SOUND BATH MEDITATION DROP IN 
Onsdagar 17.30-18.30 med Månica Drop in 210kr 

Landa in i dig själv & let go med hjälp av magiska frekvenser och vibrationer - Att bada i ljud!
En upplevelse bortom ord...Helt kravlöst kommer du till Andrumyoga och blir guidad in i din kropp och djup avslappning, Vi sätter en intention och låter sen ljuden och vibrationerna ta dig med på din egna inre resa. Övertoner och vibrationer från Gongar och Crystal Singingbowls har förmågan att ta sig förbi det sinnet vill kontrollera och förstå, och djup rening och avslappning kan uppstå utan att du behöver göra någonting mer än att ta emot!!
Kurs anmälan: HÄR 

Drop In sms:a 070 483 12 58 för plats.

SOund & HEALING PÅ ANDRUMYOGa

Månica driver Andrumyoga & Soundtempel och har en gedigen bakgrund inom Yoga olika Healingtekniker och Schamanism. Senaste 10 åren delar hon passionerat med sig av sin förmåga som Sound Channeler för att skapa harmoni healing och magi på ett djupare energetiskt plan, bortanför det vi vet, med hjälp av sina Alcemy Crystal Singingbowls och Gongar.

SOUND HEALING för två eller flera.
med Månica
Boka för par eller grupp en privat Sound Helaing. 60 minuter.
Ni ligger ner varmt inbäddad på mjuka ullmattor med Kristall skålar och Gongar framför er. Ni blir guidade in i avslappning och vi sätter en intention för Sound-healingen. Med mina 25 års erfarenhet av ollika healing tekniker och Shamansk energimedicin, läser jag av och kanaliserar intuitivt vad som behöver hjälp att healas och initieras. just nu.
60min. 2 pers 1333kr. Grupp upp till ca: 10 pers kontakta mig för prisförslag beroende på hur många ni är. sms: 070 483 12 58 Tid bokas via sms eller info@andrumyoga.

ENSKILD HEALING
med Månica R Frekvensguide.
Måndagar - Torsdagar och vissa helger.
R HEALING SOUND SESSIONS
Enskild session. Vi går igenom om vad du behöver hjälp med och jag tar in och distrubierar frekvenserna från R∆ som tillsammans med mina sjungande Kristallskålar går dit det behövs..
Du ligger ner varmt inbäddad på mjuka ullmattor med skålarna runt omkring dig..
Med mina 25 års erfarenhet av ollika healing tekniker som Soundhealing Cranio Sacralterapi, Body Harmony och Shamansk energimedicin, läser jag av och kanaliserar intuitivt vad som behöver hjälp att healas och initieras i dig tillsammans med R.
11 Stjärn frekvenser från en paralell galax till Vintergatan. -Bridge of the Rainbow-
"If you go deep enough you come to the source of life, if you go high enough you come to the source of life, it`s all the same orgin."
ca: 60min. 888:- 90 min 1111:-
kontakta mig via sms: 070 483 12 58