Hatha yoga

Måndagar 19.30-20.00 med Lisbeth
I Hathayoga klassen på måndagar kommer vi fokusera på medveten närvaro, andningsövningar, rörelse och stillhet oftast kombinerat med ett tema. Som avslutning gör vi en guidad avslappning/meditation. Du behöver inte vara vig eller van yogautövare, alla utgår från sina förutsättningar oavsett erfarenhet. 
På den här kurser praktiserar vi solhälsningar, dynamiska flöden och yogapositioner för att träna upp styrka, smidighet och att hitta uppmärksamhet och närvaro i kroppen, både i stillhet och rörelse. Lyssna på din kropp och utgå från dina egna förutsättningar.
Kursen passar för alla, såväl nybörjare som erfarna utövare.
Som yogalärare vill jag förmedla glädje och trygghet där du både kan utforska och utmana dig själv och samtidigt yoga utifrån dina egna förutsättningar. Jag inspireras av att vägleda andra för ökad närvaro och för djupare kontakt med sig själva och den värld vi lever i.
Lisbeth Danelius är certifierad Ishta yogalärare 500 hr, Yoga Allience, med tilläggsutbildningar inom Yin Yoga, Restorative Yoga, Pranayama (andning), Chakra Yoga, Anatomi,  och Yogisk filosofi.
Tele: 070 321 67 16