SOUND Healing KURSER

SOUND HEALING THERAPY TRAINING
HTP steg II Endags Fortsättningskurs
Söndag 26 Maj.

​​​​Vänder sig till dig som vill fördjupa din förmåga och förståelse för hur du kan använda Singingbowls och Gongar mfl instrument i olika grupper och i one to one healing sessions.
Vi går igenom tekniker för att skapa sacred space för dina klienter och dig själv. 
Vi tittar på olika Energi healing tekniker och hur du kopplar in dig och lyssnar i fältet. Hur du kan låta din röst och din egna ton sjunga med instrumenten.
Vi går igenom olika upplägg för guidade meditationer med ljud, och du får öva på att följa ditt egna unika uttryck som Soundhealer. 
En intensiv undersökande helg som tar dig vidare i din egna praktik och återuppväcker gammal kunskap.
Förkunskaper:
Du har gått en tidigare kurs hos mig eller liknande och har erfarenhet av att spela. 
Varmt Välkommen! Hälsar Månica Andrumyoga Soundtempel.
10.00-17.00 Invest 2333kr inkl. moms En underbar Lunch ingår i avgiften.
Frågor: info@andrumyoga.se 
Anmälan: HÄR

"HOW TO PLAY" CRYSTAL SINGING BOWLS  & GONG
7-8 SEPTEMBER LÖRDAG-SÖNDAG 10-17 

29:e upplagan.
Gongar och skålar är kraftfulla instrument att använda för djupgående soundhealing och vila i yogaklasser, meditation, soundbad, för din egen skull och i enskilda sessioner. 
Under två dagar får du inspireras och träna på ditt unika och intuitiva sätt att samverka med olika sorters Singing bowls, en unik samling Alcemy Crystal Singingbowls och Gongar. En djupt helande och själv- utvecklande kurs som är så mycket mer än HTP.

Jag Månica driver Andrumyoga i Hägersten och har spelat på olika sorters skålar och Gong sedan jag blev kär vid första anslaget på en Gong för 13 år sedan, och grät av lycka när jag spelade på mina första Crystal Singing Bowls.
Använder sedan dess alltid mina instrument i min dagliga Yogaverksamhet, i rivata  healingsessioner och grupper, meditationer, soundbaths, schaman-kurser, retreats, samt i större företags event som i Globen Annexet och Reaktorhallen under KTH för Franska Institutet i höstas.
Jag delar med mig av alla mina kunskaper och erfarenheter från mina främsta lärare dvs Gongen och Skålarna, och Soundhealers som Bjorn Loken, Lauri Poldre Mehtab Benton och Yantara Jiro Arcturianerna mfl guider.

•Kursen innehåller teori och mycket praktik. Vi startar dagarna med ett kort Yogapass och Soundmeditation.
•Vi pratar om ljud, frekvenser och vibrationers effekter ur både ett fysiskt praktiskt och ett själsligt andligt perspektiv.
•Vi går igenom en hel del musikteori för förståelsen av olika toner och hur sätta samman dom för att skapa harmoni.                                               
•Du får prova olika sorters skålar, Metall, Frostad Crystal, Ultra Light Crystal och unika Alcemy Crystal Singingbowl från Crystal Tones och Gongar. Vi övar på olika slagtekniker, rytmer och provar olika mallets.
•Vi gör övningar i att hitta ditt unika sätt att tona in dig på skålarna o Gongens frekvenser och låta dom spela dig.
•Vi undersöker vad som händer i oss av olika ljud-vibrationer, så du får din egna upplevelse av vad Soundhealing handlar om.
•Du övar på att lyssna in dig själv och samtidigt andra, utan att låta dig eller andras reaktioner styra. Vi tömmer oss och vägleds av intuitionen.
•Vi övar på att vara helt närvarande i vad som kommer i nuet bortanför en plan eller ide' om hur det ska vara eller låta.
•Du får också hålla ett lite längre Soundbad / Soundmeditation i grupp med andra.
•Dessutom Finns det en del Gongar och Kristal skålar till försäljning.under kursen.
•Vi jobbar i höga frekvenser så förbered dig på en intensiv inspirerande och rolig helg!
•Du behöver inga som helst förkunskaper för att delta, bara känna dig dragen till The healing power of sound.

Lite Om Soundhealing.
Effekterna av Soundhealing från instrument som kristallskålar och Gongar kan vara både fysiska men också psykiska och själsliga
Allt i oss och runt oss är energi som vibrerar på olika frekvenser.  Vibrerande ljud är ett effektivt sätt att väcka , förstärka och balansera din fysiska kropp ända in på cellnivå, hela ditt energisystem och ditt mentala tillstånd. .
Ljuden vibrationerna och frekvenserna är så speciella med sina övertoner att hjärnan slutar försöka förstå vad den hör och en för sinnet avkopplande förflyttning in i olika medvetande tillstånd uppstår som kan upplevas som en total rensning i hela ditt energisystem.

Medtag gärna egna skålar eller annat instrument, din röst eller vad du har där som ligger och väntar på dig...
Begränsat med platser då vi ska vara en liten grupp för maximal benefit.
Investering 4444::- 
Vi träffas på Andrumyoga Typografvägen 4 några min från Örnsbergs t-bana i Hägersten. Lördag och Söndag 10-17
En Underbar Lunch ingår i avgiften.
V a r m t v ä l k o m n a!❤️
Anmäl dig HÄR