Soundhealing

Månica driver Andrumyoga Soundtempel och har en gedigen bakgrund inom Yoga olika Healingtekniker och Schamanism. Senaste 12 åren delar hon passionerat med sig av sin förmåga som Sound Healer för att skapa harmoni healing och magi på ett djupare energetiskt plan, bortanför det vi vet, med hjälp av sina Alcemy Crystal Singingbowls Crystal Harp och Gongar.

FULLMOON SOUND JOURNEY AW
FREDAG 24 MAJ 18.00-20.00

Sista Fullmåne AW:n för den här terminen. Guidad meditation och ljudbad med Kristall Harpa, 17 sjungande unika Alcemy kristallskålar och mullrande Gongar som tar dig med på en inre rensande resa där du färdas mellan olika medvetande-tillstånd och öppnar upp för mera ljus i ditt liv. Djup rensning av stress och återställning för större mottagande av allt som faktikt är alldeles bra!!1
Vi avslutar med fika och Orakelkort.
Invest 399kr. Anmälan HÄR

SOUND BATH MEDITATION DROP IN 
Onsdagar 17.30-18.30 med Månica Drop in 220kr 

Landa in i dig själv & let go med hjälp av magiska frekvenser och vibrationer - Att bada i ljud!
En upplevelse bortom ord...Helt kravlöst kommer du till Andrumyoga och blir guidad in i din kropp och djup avslappning, Vi sätter en intention och låter sen ljuden och vibrationerna ta dig med på din egna inre resa. Övertoner och vibrationer från Gongar och Crystal Singingbowls har förmågan att ta sig förbi det sinnet vill kontrollera och förstå, och djup rening och avslappning kan uppstå utan att du behöver göra någonting mer än att ta emot!!
Anmälan: HÄR 

Drop In sms:a 070 483 12 58 för plats.