månica petterson

Driver Andrumyoga Soundtempel. Är diplomerad lärare/terapeut i Medicinsk Yoga och Yinyoga. Gong och Crystal Singingbowls "magiker" Schaman och Healer samt Ayurvedisk hälsorådgivare. Mina klasser komponeras flödande och intiutivt utan regler om någon fast form. 
Min grund kommer ifrån Kundaliniyogan som jag började med i början av 90-talet. Är också utbildad i avancerat Gongspel. Soundhealing, Shamanska tekniker, Craniosacral terapi Body Harmony mm. och utbildar i HowTo Play Crystal Singingbowl & Gong. Med en bakgrund som pedagog, designer och stylist.
Håller även företagsyoga på olika företag.
Sedan 27 år tillbaka bor jag i mitt älskade Aspudden, så extra roligt att vara verksam på min egna hemort.
 
"Jag är en passionerad kreativ yogalärare som i mina klasser vill skapa djup och sammanhang mellan rörelse och stillhet, kropp och själ. Komponerar mina pass till en helhet med musik och meditation. Jag vill dela med mig av den magi som kan uppstå genom yogan för att hitta in i ditt egna inre center, där du kan finna lugn, återhämtning och trygghet till allt som är har varit och komma skall, både fysiskt och psykiskt."
Avslutar mina pass med skön vila till läkande toner av Gong. och Chrystal Singing Bowls.
 
Håller även Gong & Soundbad, längre meditationer med djupavslappning till tonerna och vibrationerna av Gong & Chrystal Singing Bowls.
 
"Att komma in djupt i sitt yogautövande handlar mer om att bli närvarande i nuet och i sig själv än att bli vig, även om en mjukare, uthålligare och starkare kropp kommer på köpet."
Så mycket varmt Välkommen! <3

Tele: 070-483 12 58
info@andrumyoga.se