workshopS KURSER & RETREAT

"HOW TO PLAY " GONG & CRYSTAL SINGING BOWLS
20-21 MARS LÖRDAG-SÖNDAG 10-17

Två dagars grund & inspirationskurs på Andrumyoga i Hägersten med Månica.
Gongar och skålar är kraftfulla instrument att använda för djupgående soundhealing och vila i yogaklasser, meditation, soundbad, och enskilda sessioner. Under två dagar får du inspireras och träna på ditt unika sätt att samverka med olika sorters Singing bowls och Gongar.
Jag Månica driver Andrumyoga i Hägersten och har spelat på olika sorters skålar och Gong sedan jag blev kär vid första anslaget på en Gong för drygt fem år sedan, och grät av lycka när jag spelade på mina första Crystal Singing Bowls.
Använder sedan dess alltid mina instrument i min dagliga Yogaverksamhet, i healingsessioner, meditationer, soundbaths, events och på retreats. Jag delar med mig av alla mina kunskaper och erfarenheter från mina främsta lärare dvs Gongen och Skålarna, och Soundhealers som Bjorn Loken, Lauri Poldre Mehtab Benton och Yantara Jiro.

•Kursen innehåller teori och mycket praktik. Vi startar dagarna med ett kort Yogapass och Soundmeditation. •Du får prova olika sorters skålar, Metall, Frostad Crystal, Ultra Light Crystal och Alcemy Crystal Singingbowl och Gongar. Vi övar på olika slagtekniker, rytmer och provar olika mallets. •Vi gör övningar i att hitta ditt unika sätt att tona in dig på skålarna o Gongens frekvenser och låta dom spela dig. •Vi undersöker vad som händer i oss av olika ljud-vibrationer, så du får din egna upplevelse av vad Soundhealing handlar om.
•Du övar på att lyssna in dig själv och samtidigt andra, utan att låta dig eller andras reaktioner styra. Vi tömmer oss och vägleds av intuitionen.
•Vi övar på att vara helt närvarande i vad som kommer i nuet bortanför en plan eller ide' om hur det ska vara eller låta.
•Vi provar på hur Soundhealing och Klangmassage kan gå till. •Du får också hålla ett lite längre Soundbad / Soundmeditation i grupp med andra. •Dessutom tips och råd om vad och var du kan köpa Skålar och Gongar mm.

Medtag gärna egna skålar eller annat instrument, din röst eller vad du har där som ligger och väntar på dig...
Begränsat med platser då vi ska vara en liten grupp för maximal benefit.
Investering 3999:- Anmälan www.andrumyoga.se eller 070 483 12 58
Vi träffas på Andrumyoga Typografvägen 4 några min från Örnsbergs t-bana i Hägersten. Lördag och Söndag 10-17
En lätt Månica fixar lunch ingår.
V a r m t v ä l k o m n a!❤️

FULLMÅNE SOUND & SILENCE CEREMONI
FREDAG 26 FEBRUARI 18.00-20.00

Med Crystal Singing Bowls och Gongar. kvällen innan fullmåne i Jungfruns tecken. Ceremonin sker helt i tystnad förutom dom helande ljuden från Crystal Singing Bowls och Gongar. Du får skriftlig instruktion om kvällen när du kommer till Andrummet!♥️Varmt Välkommen till en magisk kväll! Hälsar Månica
Invest 366kr Anmälan HÄR

AW NYMÅNE SOUND JOURNEY MEDITATION
FREDAG 12 Mars 18.00-20.00

NYMÅNE med Gongar och Alcemy Crystal Singingbowls..
Sätt nya intentioner för året! Slappna av ta emot och  hämta hem dig själv. Invest 366kr.
anmälan HÄR

Samskapar med min Modern Schaman Marie.
läs mer om Maries kurser www.mariechristina.se