SOUND JOURNEY AW WORKSHOPS & KURSER

AW SOUND JOURNEY MEDITATION 
Fredag 3 Mars 18.00-20.00
Gong och Alcemy Crystal Sound Journey.. Kom och andas vila meditera och sätt nya intentioner med de vibrerande helande ljuden från Gongar och Kristall skålar. Guidad avslappning och Meditation. Avslutas med orakelkort och te.  Invest 399kr. anmälan HÄR

"HOW TO PLAY " GONG & CRYSTAL SINGING BOWLS 
25-26 FEBRUARI 2023 LÖRDAG-SÖNDAG 10-17 FULL
Nästa HTP 5-6 MAJ

Två dagars grund & inspirationskurs på Andrumyoga i Hägersten med Månica.
Gongar och skålar är kraftfulla instrument att använda för djupgående soundhealing och vila i yogaklasser, meditation, soundbad, och enskilda sessioner. Under två dagar får du inspireras och träna på ditt unika sätt att samverka med olika sorters Singing bowls och Gongar.
Jag Månica driver Andrumyoga i Hägersten och har spelat på olika sorters skålar och Gong sedan jag blev kär vid första anslaget på en Gong för 9 år sedan, och grät av lycka när jag spelade på mina första Crystal Singing Bowls.
Använder sedan dess alltid mina instrument i min dagliga Yogaverksamhet, i healingsessioner, meditationer, soundbaths, events och på retreats. Jag delar med mig av alla mina kunskaper och erfarenheter från mina främsta lärare dvs Gongen och Skålarna, och Soundhealers som Bjorn Loken, Lauri Poldre Mehtab Benton och Yantara Jiro.

•Kursen innehåller teori och mycket praktik. Vi startar dagarna med ett kort Yogapass och Soundmeditation. •Du får prova olika sorters skålar, Metall, Frostad Crystal, Ultra Light Crystal och Alcemy Crystal Singingbowl och Gongar. Vi övar på olika slagtekniker, rytmer och provar olika mallets. •Vi gör övningar i att hitta ditt unika sätt att tona in dig på skålarna o Gongens frekvenser och låta dom spela dig. •Vi undersöker vad som händer i oss av olika ljud-vibrationer, så du får din egna upplevelse av vad Soundhealing handlar om.
•Du övar på att lyssna in dig själv och samtidigt andra, utan att låta dig eller andras reaktioner styra. Vi tömmer oss och vägleds av intuitionen.
•Vi övar på att vara helt närvarande i vad som kommer i nuet bortanför en plan eller ide' om hur det ska vara eller låta.
•Vi provar på hur Soundhealing och Klangmassage kan gå till. •Du får också hålla ett lite längre Soundbad / Soundmeditation i grupp med andra. •Dessutom tips och råd om vad och var du kan köpa Skålar och Gongar mm.

Medtag gärna egna skålar eller annat instrument, din röst eller vad du har där som ligger och väntar på dig...
Begränsat med platser då vi ska vara en liten grupp för maximal benefit.
Investering 3999:- Anmälan www.andrumyoga.se eller 070 483 12 58
Vi träffas på Andrumyoga Typografvägen 4 några min från Örnsbergs t-bana i Hägersten. Lördag och Söndag 10-17
En Månica fixar lunch ingår.
V a r m t v ä l k o m n a!❤️ 

SOUND THERAPY TRAINING 
HTP steg II Fortsättningskurs. 25-26 Mars 2023
Vänder sig till dig som vill fördjupa din förmåga och förståelse för hur du kan använda Singingbowls och Gongar terapeutiskt i one to one healing sessions och i grupp.
Vi går igenom tekniker för att skapa sacred space för dina klienter och dig själv. 
Vi tittar på olika Energi healing tekniker och du får öva på att följa ditt egna unika uttryck som Soundhealer. 
En intensiv undersökande helg som tar dig vidare i din egna praktik och återuppväcker det du redan vet inifrån själen!!
Förkunskaper:
Du har gått en tidigare kurs hos mig eller liknande och har erfarenhet av att spela. 
Känner du dragningen till din fördjupning? Varmt Välkommen! Hälsar Månica Andrumyoga Soundtempel.
10.00-17.00 båda dagarna Invest 4444kr Lunch ingår.
Frågor: info@andrumyoga.se 
Anmälan: HÄR

NÄSTA SCHAMAN KURS "Walking The Path of Grattitude"
18-22 December Villa Ekenäs Otterbäcken vid Vänerns strand.
Läs mer: www.mariechristina.s

BREATHWORK & SOUNDHEALING SUNDAY
Framflyttad till VT.
Här möts två kraftfulla tekniker genom Emil och Månica. Under denna session blir du först introducerad till vad breathwork egentligen är, hur det kan användas och sedan under trygga förutsättningar guidar Emil oss in i en brreathwork där vi får känna på kraften av vårt egna andetag. Månica följer med i andningen med sina Gongar och Kristallkålar som bidrar med att healingen och frisläppandet blir mjukt och lätt. Ett unikt samarbete med två sammanstrålande Aspuddsbor. Passar alla nivåer. Invest: 444kr.  Anmälan HÄR