workshopS & RETREAT

MEDITATION & SOUNDBATH
Söndag 15 maj 13.00-15.30

Välkomna till en helande söndag med guidad Meditation och Soundbath.
Med hjälp av olika meditationstekniker guidas du in i djup närvaro och avslappning. Jag spelar sen på alla Chrystalsingingbowls och Gong, som genom sina helande vibrationer låter din kropp bada i ljud och förstärker den meditativa effekten på en djupt läkande nivå.
Inga som helst förkunskaper behövs.
Varmt välkomna till en magisk eftermiddag! Hälsar Månica
Investering:350kr
Anmäl dig HÄR

 

AFTER WORK med SOUNDBAD
fredag 20 april 18.00-19.30

Kom som du ör till Andrummet direkt efter jobbet och låt vibrationerna från Kristallskålar och Gong rensa och skölja igenom dig efter veckan som varit. Vi grundar ner oss med en guidad kroppsscanning och sätter en intention, du ligger sen inbäddad i din filt på mattan, för att bara ta emot tonerna och vibrationerna och låta dig sjunka in i din alldeles egna ljudresa. Efteråt finns té och liten tilltugga.
Investering: 200:- anmälan HÄR!

 

ETT LITET MINI RETREAT PÅ HUSBYGÅRD 28-29 APRIL
Släpp a l l t över ett dygn och kom med mig till Husbygåd utanför Nyköping. Anländ på Lördag efter lunch njut av de vackra omgivningarna och övernatta i ett av Herrgårdens fina dubbelrum.
Vi Yogar ca: 16.30 och äter sen kvällsmål och avslutar innan sängdags med en mjuk Chrystalsound meditation. Söndag morgon blir det Yogapass igen och sen frukost. Därefter tyst meditation i skogen och avslutning.
Investering: Lördag -Söndag 975kr.
Anmälan HÄR eller via sms: 070 483 12 58
PS: För den som vill och kan går det bra att stanna kvar för ytterligare ett Yogapass med Soundhealing 15.00-18.00 med Månica & Jessica på Söndagen inkl. soppmiddag för ett tillägg på 395kr. Begränsat antal platser som anmäles till jessica@amrit.se
 

"SOMMARSNYGG" RETREAT PÅ HUSBYGÅRD
15-17 JUNI. med Månica & Helen

Tillfreds med dig och vacker som du är.Varmt välkommen att vara med.
En härlig yogahelg med Månica och Helen på Husbygård då vi väcker vår inre skönhet till liv i försommarens knoppande och överflöd av prana /livskraft. Tillfreds med dig själv, i dig själv, och för dig själv! Vi växlar mjukt mellanYoga, meditation, avslappning, dans, tystnad, ceremonier, Gong & Chrystalsound, egen tid och underbart god vegetarisk mat tillagad av Jessica på Husbygård .
Fredag 15/6 kl 12.00 till söndag 17/6 ca kl 16.00
Pris: 3300 kr inkl kurs och helpension, boende i dubbelrum. anmäl dig HÄR
Du får sen en faktura på anmälningsavgiften 800 kr som betalas omgående för att garantera din plats, och en faktura på resterande belopp 2500 kr som betalas senast 1 juni. VARMT VÄLKOMNA!
Läs mer i bifogad fil under bildspelet.

loading...

 

KURS "HOW TO PLAY"

En INTRODUKTIONSKURS med Månica
"HOW TO PLAY" Chrystal o Singing Bowls o Gong. 11 November 10.00-17.00
Från hjärtat från längtan från källan...❤️
(((@)))
Är du i längtet efter att skaffa... eller har en Skål eller Gong och vill börja spela! Men känner att du inte kommer igång...pga av en massa yttre/inre regler o ide'r om hur det ska vara och att du inte är tillräckligt...någonting!!...eller behöver en putt att komma igång att välja ditt rätta element...
Då så guidar jag dig under en dag!..
"Hur du kommer över det där" Howtodoit...(eller Nevergonnadoit temat!)
•Vi gör övningar i att hitta ditt unika sätt att tona in dig på Skålarna o Gongens frekvenser.
•Vi övar på att lyssna in dig själv och samtidigt andra. utan att låta dig eller andras reaktioner styra.
•Vi övar på att vara helt närvarande i vad som kommer i nuet bortanför en plan eller ide' om hur det ska låta eller vara.
•Vi undersöker vad som händer i oss av olika ljudvibrationer, så du får din unika upplevelse av vad Soundhealing handlar om.
•Vi prövar på olika slagtekniker och mallets.
•Om vi hinner...provar vi på hur en Klangmassage kan gå till.

Investering 795:-
En lätt Månicafixarlunch ingår.
Medtag egna Sjungandeskålar eller vad du har där som ligger o väntar på dig...
Begränsat med platser då vi ska vara en liten grupp för maximal benefit.
Anmäl dig HÄR
V a r m tv ä l k o m n a!❤️

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.