workshopS & RETREAT

RESORATIVE / SOUNDBATH SÖNDAG 1:a ADVENT
En helande söndag 2:a december 13.00-15.30 med Månica & Katarina.
Katarina leder dig in i djup avslappning där du ligger ner i olika stöttande vilande positioner samtidigt som Månica spelar på alla sina Crystal Bowls & Gong.
Genom sina kosmiska ljud och övertoner förstärker dom effekten av den vilande yogan och hjälper dig att slappna av helt och fullt för att nå nya återhämtande djup av din kropp och själ. Inga som helst förkunskaper krävs.
Varmt Välkommna till en magisk eftermiddag! Efteråt hänger vi kvar och bjuder på te och tilltugg.
Investering 399kr Amäl dig HÄR

LIVET KUNSKAP AYURVEDA WORKSHOP
SÖNDAG 27 JAUARI 13.00-16.15

Förstå dig själv och andra runtomkring dig genom Ayurvedans visdom och perspektiv. Är du en stilla nattfjäril på väggen en flyktig fladdrande trollslända eller en intensiv målmedveten geting!!
Vi identifierar och går igenom de olika doshorna Vata Pitta och Kapha vad dom står för och hur du bäst balanserar dig själv utifrån din egna konstitution. Vi tittar på våra rutiner relationer hur vi påverkas av stress mm och du kommer få insikter i vad som fungerar och inte just för dig utifrån dina alldeles egna förutsättningar.
Vi går även igenom bästa yogan/träningen för respektive dosha och avslutar givetvis med ett långt Soundhealingbad som passar för alla!!
Varmt Välkomna!
Invest: 444kr anmäl dig HÄR

FAVORIT I REPRIS YOGARETREAT PÅ HUSBYGÅRD

"VINTERLJUS" RETREAT PÅ HUSBYGÅRD
23-25 November med Månica & Helen

Varmt välkommen att vara med.
En härlig yogahelg med Månica och Helen på Husbygård då vi väcker vårt inre ljus och skönhet till liv i vinterns vilande famn. Vi växlar mjukt mellanYoga, meditation, avslappning, dans, tystnad, ceremonier, Gong & Chrystalsound, egen tid och underbart god vegetarisk mat tillagad av Jessica på Husbygård .
Fredag 23/11 kl 12.00 till söndag 25/11 ca kl 16.00
Pris: 3.333 kr inkl kurs och helpension, boende i dubbelrum. anmäl dig till helene.e.larsson@telia.com eller HÄR VARMT VÄLKOMNA!
Läs mer i bifogad fil.

AFTER WORK med SOUNDBAD
Fredag 14 December 18.00-19.30

Kom som du ör till Andrummet direkt efter jobbet och låt vibrationerna från Kristallskålar och Gong rensa och skölja igenom dig efter veckan som varit. Vi grundar ner oss med en guidad kroppsscanning och sätter en intention, du ligger sen inbäddad i din filt på mattan, för att bara ta emot tonerna och vibrationerna och låta dig sjunka in i din alldeles egna healande ljudresa. Efteråt finns té och liten tilltugga.
Investering: 222:- anmälan HÄR!


 

KURS "HOW TO PLAY"

ANDRUMYOGASOUNDMEDICINE en GRUNDKURS med Månica
"HOW TO PLAY" Chrystal o Singing Bowls o Gong. 2-3 Mars 10.00-17.00.❤️
(((@)))
Gongar och skålar är kraftfulla instrument att använda för djupgående soundhealing och vila i yogaklasser, meditation, soundbad, och enskilda sessioner. Under två dagar får du inspireras och träna på ditt unika sätt att samverka med olika sorters Singing bowls och Gongar.
Jag Månica driver Andrumyoga i Hägersten och har spelat på olika sorters skålar och Gong sedan jag blev kär vid första anslaget på en Gong för fem år sedan, och grät av lycka när jag spelade på mina första Crystal Singing Bowls.       
Använder sedan dess alltid mina instrument i min dagliga Yogaverksamhet,
i healingsessioner, meditationer, soundbaths, events och på retreats. Jag delar med mig av alla mina kunskaper och erfarenheter från mina främsta lärare dvs Gongen och Skålarna, och Soundhealers som Bjorn Loken, Lauri Poldre och Yantara Jiro.

•Kursen innehåller teori och mycket praktik. Vi startar dagarna med ett kort Yogapass och Soundmeditation.                                                        
•Du får prova olika sorters skålar, Metall, Frostad Crystal, Ultra Light Crystal och Alcemy Crystal Singingbowl och Gongar. Vi övar på olika slagtekniker, rytmer och provar olika mallets.                                                                                      •Vi gör övningar i att hitta ditt unika sätt att tona in dig på skålarna o Gongens frekvenser och låta dom spela dig.                                                 
•Vi undersöker vad som händer i oss av olika ljud-vibrationer, så du får din egna upplevelse av vad Soundhealing handlar om.
 •Du övar på att lyssna in dig själv och samtidigt andra, utan att låta dig eller andras reaktioner styra. Vi tömmer oss och vägleds av intuitionen.
•Vi övar på att vara helt närvarande i vad som kommer i nuet bortanför en plan eller ide' om hur det ska vara eller låta.
•Vi provar på hur Soundhealing och Klangmassage kan gå till.
•Du får också hålla ett lite längre Soundbad / Soundmeditation i grupp med andra.                                                                                                        Dessutom tips och råd om vad och var du kan köpa Skålar och Gongar mm.
Medtag gärna egna skålar eller annat instrument, din röst eller vad du har där som ligger och väntar på dig...
Begränsat med platser då vi ska vara en liten grupp för maximal benefit.               Investering 2900:- Anmälan www.andrumyoga.se eller 070 483 12 58
Vi träffas på Andrumyoga Typografvägen 4 några min från Örnsbergs t-bana. Lördag och söndag 10-17. En lätt Månicafixarlunch ingår.
V a r m t v ä l k o m n a!❤️
Anmäl dig HÄR