WALKING MEDITATION & AFTERWALK SOUNDBATH SÖNDAG 5 APRIL 14.00-16.30
Söndagens Yoga workshop har transformerats till gående meditation utomhus med efterföljande Soundbath inne på Andrumyoga!
Vi ses utanför Andrumyoga där du får instruktioner om den gående meditationen och så vandrar vi till våran lilla skog runt knuten. Behovet av att stärka vårat immunförsvar och lugna sinnet, andas och meditera, har ökat i takt med spridningen av Corona. Viktigt också att vi kan connecta med varandra på ett så tryggt sätt som möjligt just nu. Efter meditationen ute landar vi in på Andrummet för en stunds Soundhealing. Ge dig tillåtelse att vila och ta emot i stillhet, låt frekvenserna och tonerna från Kristallskålar och Gongar ta sig förbi sinnet och vibrera in i din kropp på cellnivå ....
OBS! Mycket begränsat antal deltagare så vi kan hålla bra avstånd till varandra ute och inne på Andrummet. För att kunna delta är du helt frisk och har ingen i din närhet som är sjuk. Klä dig efter väder och tvätta händerna. anmälan via info@andrumyoga.se eller www.andrumyoga.se eller 070 483 12 58
Varnt Välkommen!
Investeringen 333kr. betalas innan söndagen via faktura eller swish Boka din plats HÄR.
AFTER WORK NYMÅNE SOUNDMEDITATION FREDAG 24 APRIL
Kom som du ör till Andrummet direkt efter jobbet och låt vibrationerna från Kristallskålar och Gong rensa och skölja igenom dig efter veckan som varit. Vi grundar ner oss med en guidad meditation och sätter en ny intention för 2020, du ligger sen inbäddad i din filt, för att bara ta emot tonerna och vibrationerna och låta dig sjunka in i din alldeles egna healande ljudresa. Efteråt drar vi orakelkort med té och snacks.
Investering: 277kr. anmälan HÄR
"HOW TO PLAY GONG & CRYSTAL SINGING BOWLS"
25 -26 April Lördag-Söndag 10.00-17.00
Två dagars grund & inspirationskurs på Andrumyoga i Hägersten.
Gongar och skålar är kraftfulla instrument att använda för djupgående soundhealing och vila i yogaklasser, meditation, soundbad, och enskilda sessioner. Under två dagar får du inspireras och träna på ditt unika sätt att samverka med olika sorters Singing bowls och Gongar.
Jag Månica driver Andrumyoga i Hägersten och har spelat på olika sorters skålar och Gong sedan jag blev kär vid första anslaget på en Gong för snart 6 år sedan, och grät av lycka när jag spelade på mina första Crystal Singing Bowls.
Använder sedan dess alltid mina instrument i min dagliga Yogaverksamhet, i healingsessioner, meditationer, soundbaths, events och på retreats. Jag delar med mig av alla mina kunskaper och erfarenheter från mina främsta lärare dvs Gongen och Skålarna, och Soundhealers som Bjorn Loken, Lauri Poldre Mehtab Benton och Yantara Jiro.

•Kursen innehåller teori och mycket praktik. Vi startar dagarna med ett kort Yogapass och Soundmeditation. •Du får prova olika sorters skålar, Metall, Frostad Crystal, Ultra Light Crystal och Alcemy Crystal Singingbowl och Gongar. Vi övar på olika slagtekniker, rytmer och provar olika mallets. •Vi gör övningar i att hitta ditt unika sätt att tona in dig på skålarna o Gongens frekvenser och låta dom spela dig. •Vi undersöker vad som händer i oss av olika ljud-vibrationer, så du får din egna upplevelse av vad Soundhealing handlar om.
•Du övar på att lyssna in dig själv och samtidigt andra, utan att låta dig eller andras reaktioner styra. Vi tömmer oss och vägleds av intuitionen.
•Vi övar på att vara helt närvarande i vad som kommer i nuet bortanför en plan eller ide' om hur det ska vara eller låta.
•Du får också hålla ett lite längre Soundbad / Soundmeditation i grupp med andra.
•Dessutom Finns det en del Gongar och Kristal skålar till försäljning.under kursen.

Medtag gärna egna skålar eller annat instrument, din röst eller vad du har där som ligger och väntar på dig...
Begränsat med platser då vi ska vara en liten grupp för maximal benefit.
Investering 3555:- Anmälan www.andrumyoga.se eller 070 483 12 58
Vi träffas på Andrumyoga Typografvägen 4 några min från Örnsbergs t-bana i Hägersten. Lördag och Söndag 10-17
En lätt Månicafixarlunch ingår.
V a r m t v ä l k o m n a!❤️
Anmäl dig HÄR

SOUND BATH MEDITATION DROP IN 
Onsdagar 17.00-18.00 med Månica 190kr

Landa in i dig själv & let go med hjälp av magiska frekvenser och vibrationer - Att bada i ljud!
En upplevelse bortom ord...Helt kravlöst kommer du till Andrumyoga och blir guidad in i din kropp och djup avslappning, Vi sätter en intention och låter sen ljuden och vibrationerna ta dig med på din egna inre resa. Övertoner och vibrationer från Gongar och Crystal Singingbowls har förmågan att ta sig förbi det sinnet vill kontrollera och förstå, och djup rening och avslappning kan uppstå utan att du behöver göra någonting mer än att ta emot!!
Drop In 190kr. anmälan via info@andrumyoga.se eller 0704831258 Varmt Välkommen!

sms:a 070 483 12 58 för plats.
för andra soundevents i Stockholm gå med i fb gruppen Gongavslappning i Stockholm!

SOund & HEALING PÅ ANDRUMYOGa

Månica är vd för Andrumyoga & Soundtempel och har en gedigen bakgrund inom Yoga olika Healingtekniker och Schamanism. Senaste 6 åren delar hon passionerat med sig av sin förmåga som Sound Channeler för att skapa harmoni healing och magi få ett djupare energetiskt plan, bortanför det vi vet, med hjälp av sina Crystal Singingbowls och Gongar.
BEHANDLINGAR
på Andrumyoga.
PT: KONSULTATIONER med Månica
måndagar och torsdagar och vissa helgerhelger.
En konsultation börjar med att vi går igenom vad du behöver hjälp med, utifrån din individuella situation, jag coachar dig sen vidare med hjälp av Yoga, Schamanska tekniker, Ayurvediska tips och råd, meditation och healing för att uppnå så bra hälsa som möjligt.
Första gången tar ca: 1 ½ tim. invest. 820:- efterföljande behandlingar/sessioner à 1 tim. 700:- 

SOUND & HEALING
Går till så att du ligger ner och med hjälp av mina händer min intution och erfarenhet från olika healingtekniker som Cranio Sacralterapi, Body Harmony och Shamansk Healing, kanaliserar och läser jag av vad som behöver hjälp att healas och initieras just nu, tillsammans med Gong Kristall och Klangskålar runt omkring och på din kropp. för djupast möjliga effekt.
ca: 60min. 700:-  (boka tre behandlingar: 650-/gång)
kontakta mig via sms: 070 483 12 58