SOUNDHEALING I KIRUNA & PÅ ISHOTELLET I JUCKKASJÄRVI

ANDRUMYOGA ÖPPET HUS PROVA PÅ YOGA 26 JANUARI 10.30-18.00

FULLMOON YOGA & SOUND JOURNEY
SÖNDAG 9 FEBRUARI 14.00-17.00

Vi låter fullmånen i Lejonets tecken visa var vi är i våra liv just nu och vad vi längtar efter och drömmer om i stort och smått och eventuella justeringar som behöver göras med mod som ett Lejon. Genom full närvaro i andning med olika andningstekniker och yogaövningar för kropp, nervsystem och sinne guidas du djupare in i dig själv för att lösa upp spänningar blockeringar och eventuella motstånd. Vi avslutar med lite längre stilla Yinyoga positioner för att komma åt inre mjuka justeringar. I stillheten tillsammans med ljuden från Kristallskålar och Gong tas du med på en inre resa där de vackra tonerna och vibrationerna tar sig förbi sinnet och eventuella hinder i din kropp och ökar förmågan för återhämtning och läkning på ett djupt fysiskt psykiskt och själsligt plan.Vi avslutar med Orakelkort och Fullmånefika!...
Boka HÄR

Månica är vd för Andrumyoga & Soundtempel och har en gedigen bakgrund inom Yoga olika Healingtekniker och Schamanism. Senaste 6 åren delar hon passionerat med sig av sin förmåga som Sound Channeler för att skapa harmoni healing och magi få ett djupare energetiskt plan, bortanför det vi vet, med hjälp av sina Crystal Singingbowls och Gongar.

Anmälan är bindande. Investeringen 444kr. betalas innan workshopen via faktura eller swish. Boka din plats HÄR.
NYMÅNE AFTER WORK SOUNDMEDITATION FREDAG 24 JANUARI
Vi mjuk startar terminen med en Nymåne Soundmeditation i Vattumannens tecken. Kom som du ör till Andrummet direkt efter jobbet och låt vibrationerna från Kristallskålar och Gong rensa och skölja igenom dig efter veckan som varit. Vi grundar ner oss med en guidad meditation och sätter en ny intention för 2020, du ligger sen inbäddad i din filt, för att bara ta emot tonerna och vibrationerna och låta dig sjunka in i din alldeles egna healande ljudresa. Efteråt drar vi orakelkort med té och snacks.
Investering: 277kr. anmälan HÄR

MONDAY SOUND BATH MEDITATION DROP IN 
Måndagar 17.30-18.30 med Månica 190kr

Landa in i dig själv & let go med hjälp av magiska frekvenser och vibrationer - Att bada i ljud!
En upplevelse bortom ord...Helt kravlöst kommer du till Andrumyoga och blir guidad in i din kropp och djup avslappning, Vi sätter en intention och låter sen ljuden och vibrationerna ta dig med på din egna inre resa. Övertoner och vibrationer från Gongar och Crystal Singingbowls har förmågan att ta sig förbi det sinnet vill kontrollera och förstå, och djup rening och avslappning kan uppstå utan att du behöver göra någonting mer än att ta emot!!
Drop In 190kr. anmälan via info@andrumyoga.se eller 0704831258 Varmt Välkommen!

sms:a 070 483 12 58 för plats.
för andra soundevents i Stockholm gå med i fb gruppen gongavslappning i Stockholm!

SOund & HEALING PÅ ANDRUMYOGa

INTRODUKTIONS KURS med Månica
"HOW TO PLAY GONG & CRYSTAL SINGING BOWLS"
29 Februari - 1 Mars Lördag-Söndag 10.00-17.00
Två dagars grund & inspirationskurs på Andrumyoga i Hägersten.
Gongar och skålar är kraftfulla instrument att använda för djupgående soundhealing och vila i yogaklasser, meditation, soundbad, och enskilda sessioner. Under två dagar får du inspireras och träna på ditt unika sätt att samverka med olika sorters Singing bowls och Gongar.
Jag Månica driver Andrumyoga i Hägersten och har spelat på olika sorters skålar och Gong sedan jag blev kär vid första anslaget på en Gong för snart 6 år sedan, och grät av lycka när jag spelade på mina första Crystal Singing Bowls.
Använder sedan dess alltid mina instrument i min dagliga Yogaverksamhet, i healingsessioner, meditationer, soundbaths, events och på retreats. Jag delar med mig av alla mina kunskaper och erfarenheter från mina främsta lärare dvs Gongen och Skålarna, och Soundhealers som Bjorn Loken, Lauri Poldre Mehtab Benton och Yantara Jiro.

•Kursen innehåller teori och mycket praktik. Vi startar dagarna med ett kort Yogapass och Soundmeditation. •Du får prova olika sorters skålar, Metall, Frostad Crystal, Ultra Light Crystal och Alcemy Crystal Singingbowl och Gongar. Vi övar på olika slagtekniker, rytmer och provar olika mallets. •Vi gör övningar i att hitta ditt unika sätt att tona in dig på skålarna o Gongens frekvenser och låta dom spela dig. •Vi undersöker vad som händer i oss av olika ljud-vibrationer, så du får din egna upplevelse av vad Soundhealing handlar om.
•Du övar på att lyssna in dig själv och samtidigt andra, utan att låta dig eller andras reaktioner styra. Vi tömmer oss och vägleds av intuitionen.
•Vi övar på att vara helt närvarande i vad som kommer i nuet bortanför en plan eller ide' om hur det ska vara eller låta.
•Du får också hålla ett lite längre Soundbad / Soundmeditation i grupp med andra.
•Dessutom Finns det en del Gongar och Kristal skålar till försäljning.under kursen.

Medtag gärna egna skålar eller annat instrument, din röst eller vad du har där som ligger och väntar på dig...
Begränsat med platser då vi ska vara en liten grupp för maximal benefit.
Investering 3555:- Anmälan www.andrumyoga.se eller 070 483 12 58
Vi träffas på Andrumyoga Typografvägen 4 några min från Örnsbergs t-bana i Hägersten. Lördag och Söndag 10-17
En lätt Månicafixarlunch ingår.
V a r m t v ä l k o m n a!❤️
Anmäl dig HÄR

BEHANDLINGAR
på Andrumyoga.
PT: KONSULTATIONER med Månica
onsdag-fredag dagtid och helger.
En konsultation börjar med att vi går igenom vad du behöver hjälp med, utifrån din individuella situation, jag coachar dig sen vidare med hjälp av Yoga, Schamanska tekniker, Ayurvediska tips och råd, meditation och healing för att uppnå så bra hälsa som möjligt.
Första gången tar ca: 1 ½ tim. invest. 820:- efterföljande behandlingar/sessioner à 1 tim. 700:- 

SOUND & HEALING
Går till så att du ligger ner och med hjälp av mina händer min intution och erfarenhet från olika healingtekniker som Cranio Sacralterapi, Body Harmony och Shamansk Healing, kanaliserar och läser jag av vad som behöver hjälp att healas och initieras just nu, tillsammans med Gong Kristall och Klangskålar runt omkring och på din kropp. för djupast möjliga effekt.
ca: 60min. 700:-  (boka tre behandlingar: 650-/gång)
kontakta mig via sms: 070 483 12 58