H Ö S T  P Å  A N D R U M Y O G A
                       NYHET!     

Fyra fredagar 20 nov-11 Dec 11.30-12.30 Sluten fb grupp! var med på passen när du kan hur många gånger du vill! Yoga Meditation Soundhealing. Invest: Fyrahundra kronor. anmälan via info@andrumyoga .se
 

FULLMÅNE SOUND & SILENCE CEREMONY 
SÖNDAG 29 NOVEMBER 14.30-16.30
 Tyst Ceremonin med FULLMÅNE i Tvillingarnas tecken. Vi håller ceremonin helt i tystnad förutom dom helande ljuden av Alcemy Crystal Singing Bowls och Gong av mig Månica. Du får instruktioner när du kommer till Andrummet!♥️
Varmt Välkommen till en magisk eftermiddag Hälsar M Invest 333kr♥️ 
Anmälan HÄR

AW SOUND BATH MEDITATION
FREDAG 11 DECEMBER 18.00-20.00

Sista After Worken för den här terminen med Gong och Alcemy Crystal Sound Journey.. Kom och andas vila meditera let go med de vibrerande helande ljuden från Gongar och Kristall skålar. Guidad avslappning och Meditation. Avslutas med orakelkort och te.                         
Invest 333kr. anmälan HÄR

SEVEN PLANET ALIGNMENT
Wintersolctice 18-22 December.
Kurs med min Schaman Marie på Husbygård. Jag spelar frrekvenserna.
Läs mer om Maries kurser www.mariechristina.se

"HOW TO PLAY" GONG & CRYSTAL SINGING BOWL SOUNDHEALING KURS
21-22 NOVEMBER

Lördag-Söndag 10.00-17.00
Två dagars grund & inspirationskurs på Andrumyoga i Hägersten.
Gongar och skålar är kraftfulla instrument att använda för djupgående soundhealing och vila i yogaklasser, meditation, soundbad, för din egen skull och i enskilda sessioner. Under två dagar får du inspireras och träna på ditt unika sätt att samverka med olika sorters Singing bowls och Gongar.
Jag Månica driver Andrumyoga i Hägersten och har spelat på olika sorters skålar och Gong sedan jag blev kär vid första anslaget på en Gong för snart 6 år sedan, och grät av lycka när jag spelade på mina första Crystal Singing Bowls.
Använder sedan dess alltid mina instrument i min dagliga Yogaverksamhet, i healingsessioner, meditationer, soundbaths, events och på retreats. Jag delar med mig av alla mina kunskaper och erfarenheter från mina främsta lärare dvs Gongen och Skålarna, och Soundhealers som Bjorn Loken, Lauri Poldre Mehtab Benton och Yantara Jiro.

•Kursen innehåller teori och mycket praktik. Vi startar dagarna med ett kort Yogapass och Soundmeditation. •Du får prova olika sorters skålar, Metall, Frostad Crystal, Ultra Light Crystal och Alcemy Crystal Singingbowl och Gongar. Vi övar på olika slagtekniker, rytmer och provar olika mallets. •Vi gör övningar i att hitta ditt unika sätt att tona in dig på skålarna o Gongens frekvenser och låta dom spela dig. •Vi undersöker vad som händer i oss av olika ljud-vibrationer, så du får din egna upplevelse av vad Soundhealing handlar om.
•Du övar på att lyssna in dig själv och samtidigt andra, utan att låta dig eller andras reaktioner styra. Vi tömmer oss och vägleds av intuitionen.
•Vi övar på att vara helt närvarande i vad som kommer i nuet bortanför en plan eller ide' om hur det ska vara eller låta.
•Du får också hålla ett lite längre Soundbad / Soundmeditation i grupp med andra.
•Dessutom Finns det en del Gongar och Kristal skålar till försäljning.under kursen.

Medtag gärna egna skålar eller annat instrument, din röst eller vad du har där som ligger och väntar på dig...
Begränsat med platser då vi ska vara en liten grupp för maximal benefit.
Investering 3777:- Anmälan www.andrumyoga.se eller 070 483 12 58
Vi träffas på Andrumyoga Typografvägen 4 några min från Örnsbergs t-bana i Hägersten. Lördag och Söndag 10-17
En lätt Månicafixarlunch ingår.
V a r m t v ä l k o m n a!❤️
Anmäl dig HÄR

SOUND BATH MEDITATION DROP IN 
Onsdagar 17.00-18.00 med Månica 190kr

Landa in i dig själv & let go med hjälp av magiska frekvenser och vibrationer - Att bada i ljud!
En upplevelse bortom ord...Helt kravlöst kommer du till Andrumyoga och blir guidad in i din kropp och djup avslappning, Vi sätter en intention och låter sen ljuden och vibrationerna ta dig med på din egna inre resa. Övertoner och vibrationer från Gongar och Crystal Singingbowls har förmågan att ta sig förbi det sinnet vill kontrollera och förstå, och djup rening och avslappning kan uppstå utan att du behöver göra någonting mer än att ta emot!!
Drop In 190kr. anmälan via info@andrumyoga.se eller 0704831258 Varmt Välkommen!

sms:a 070 483 12 58 för plats.
för andra soundevents i Stockholm gå med i fb gruppen Gongavslappning i Stockholm!

SOund & HEALING PÅ ANDRUMYOGa

Månica driver Andrumyoga & Soundtempel och har en gedigen bakgrund inom Yoga olika Healingtekniker och Schamanism. Senaste 7 åren delar hon passionerat med sig av sin förmåga som Sound Channeler för att skapa harmoni healing och magi få ett djupare energetiskt plan, bortanför det vi vet, med hjälp av sina Crystal Singingbowls och Gongar.
B E H A N D L I N G A R
med Månica R Frekvensguide.
måndagar och vissa helger.
R HEALING SOUND
Vi går igenom om vad du behöver hjälp med och jag tar in och distrubierar frekvenserna från R∆ som tillsammans med mina sjungande Kristallskålar går dit det behövs..
Du ligger ner varmt inbäddad på mjuka ullmattor med skålarna runt omkring dig..
Med mina 25 års erfarenhet av ollika healing tekniker som Soundhealing Cranio Sacralterapi, Body Harmony och Shamansk energimedicin, läser jag av och kanaliserar intuitivt vad som behöver hjälp att healas och initieras. just nu tillsammans med R.
11 Stjärn frekvenser från en paralell galax till Vintergatan. -Bridge of the Rainbow-
"If you go deep enough you come to the source of life, if you go high enough you come to the source of life, it`s all the same orgin."
ca: 60min. 700:-
kontakta mig via sms: 070 483 12 58

KONSULTATION & COACHING