AFTER WORK SOUNDMEDITATION
FREDAG 23 AUGUSTI 18.00-19.30

Kom som du ör till Andrummet direkt efter jobbet och låt vibrationerna från Kristallskålar och Gong rensa och skölja igenom dig efter veckan som varit. Vi grundar ner oss med en guidad kroppsscanning och sätter en intention, du ligger sen inbäddad i din filt på mattan, för att bara ta emot tonerna och vibrationerna och låta dig sjunka in i din alldeles egna healande ljudresa. Efteråt finns té och liten tilltugga.
Investering: 233:- anmälan HÄR

MONDAY GONG & CRYSTAL SOUNDMEDITATION DROP IN 
Måndagar 17.30-18.30 med Månica 180kr

Landa in i dig själv & let go med hjälp av magiska frekvenser och vibrationer
sms:a 070 483 12 58 för plats.

SOund & HEALING PÅ ANDRUMYOGa

INTRODUKTIONS KURS med Månica
"HOW TO PLAY GONG & CRYSTAL SINGING BOWLS"
28-29 SEPTEMBER

Två dagars grund & inspirationskurs på Andrumyoga i Hägersten.
Gongar och skålar är kraftfulla instrument att använda för djupgående soundhealing och vila i yogaklasser, meditation, soundbad, och enskilda sessioner. Under två dagar får du inspireras och träna på ditt unika sätt att samverka med olika sorters Singing bowls och Gongar.
Jag Månica driver Andrumyoga i Hägersten och har spelat på olika sorters skålar och Gong sedan jag blev kär vid första anslaget på en Gong för snart 6 år sedan, och grät av lycka när jag spelade på mina första Crystal Singing Bowls.
Använder sedan dess alltid mina instrument i min dagliga Yogaverksamhet, i healingsessioner, meditationer, soundbaths, events och på retreats. Jag delar med mig av alla mina kunskaper och erfarenheter från mina främsta lärare dvs Gongen och Skålarna, och Soundhealers som Bjorn Loken, Lauri Poldre Mehtab Benton och Yantara Jiro.

•Kursen innehåller teori och mycket praktik. Vi startar dagarna med ett kort Yogapass och Soundmeditation. •Du får prova olika sorters skålar, Metall, Frostad Crystal, Ultra Light Crystal och Alcemy Crystal Singingbowl och Gongar. Vi övar på olika slagtekniker, rytmer och provar olika mallets. •Vi gör övningar i att hitta ditt unika sätt att tona in dig på skålarna o Gongens frekvenser och låta dom spela dig. •Vi undersöker vad som händer i oss av olika ljud-vibrationer, så du får din egna upplevelse av vad Soundhealing handlar om.
•Du övar på att lyssna in dig själv och samtidigt andra, utan att låta dig eller andras reaktioner styra. Vi tömmer oss och vägleds av intuitionen.
•Vi övar på att vara helt närvarande i vad som kommer i nuet bortanför en plan eller ide' om hur det ska vara eller låta.
•Du får också hålla ett lite längre Soundbad / Soundmeditation i grupp med andra.
•Dessutom Finns det en del Gongar och Kristal skålar till försäljning.under kursen.

Medtag gärna egna skålar eller annat instrument, din röst eller vad du har där som ligger och väntar på dig...
Begränsat med platser då vi ska vara en liten grupp för maximal benefit.
Investering 3300:- Anmälan www.andrumyoga.se eller 070 483 12 58
Vi träffas på Andrumyoga Typografvägen 4 några min från Örnsbergs t-bana i Hägersten. Lördag och Söndag 10-17
En lätt Månicafixarlunch ingår.
V a r m t v ä l k o m n a!❤️
Anmäl dig HÄR

HÖSTSKÖN
RETREAT PÅ HUSBYGÅRD 18-20 OKTOBER

En mjuk Yogahelg med Månica & Helen på vackra Husbygård utanför Nyköping.  
Vi möts i mitten av hösten när de sista fåglarnaflyttat hem, men dör kanske några Kattugglor fortfarande hörs om kvällen i parken vid Husbygård. Med inpiration av höstens förneredelse för vila i det nya som ska komma landar vi in i oss själva med Yoga Meditation Avslappning Andning Gong & Crystalsound Ceremonier Tystnad Skogen Gemenskap och Egen tid
Fredag kl. 12.00 till Söndag ca kl. 16.00  
Pris: 3.777 kr inkl retreat och helpension, boende i dubbelrum.
Enkelrum kan ordnas i mån av plats, 400 kr extra.                                                                
Du betalar 500kr i anmälningsavgift och resterande belopp 1 månad innan retreatet. Anmälan är bindande och återbetalas endast mot uppvisande av läkarintyg. anmälningsavgiften återbetalas ej!                   
Månica Petterson Andrumyoga mob:070 483 12 info@andrumyoga.se                Helen Larsson Yogaträdet www.yogaträdet.se
VÄLKOMMEN!
.Anmälan HÄR

BEHANDLINGAR
på Andrumyoga.
PT: KONSULTATIONER med Månica
onsdag-fredag dagtid och helger.
En konsultation börjar med att vi går igenom vad du behöver hjälp med, utifrån din individuella situation, jag coachar dig sen vidare med hjälp av Yoga, Schamanska tekniker, Ayurvediska tips och råd, meditation och healing för att uppnå så bra hälsa som möjligt.
Första gången tar ca: 1 ½ tim. invest. 820:- efterföljande behandlingar/sessioner à 1 tim. 700:- 

SOUND & HEALING
Går till så att du ligger ner och med hjälp av mina händer min intution och erfarenhet från olika healingtekniker som Cranio Sacralterapi, Body Harmony och Shamansk Healing, kanaliserar och läser jag av vad som behöver hjälp att healas och initieras just nu, tillsammans med Gong Kristall och Klangskålar runt omkring och på din kropp. för djupast möjliga effekt.
ca: 60min. 700:-  (boka tre behandlingar: 650-/gång)
kontakta mig via sms: 070 483 12 58