ANDRUM I 2:a ADVENT
SÖNDAG 8 DECEMBER 14.00-16.30

I terminens sista workshop med Månica. Tar vi tag i det här med Andrummet.Vad är det... Det där med stillheten mellan andetagen... en and i ett rum.... anden i rummet.......andrumyoga.....Vi landar in i 2:a advent, ankomsten där vi låter närvaro i andning och yogaövningar för kropp, nervsystem och sinne, varva ner oss ordentligt innan Jul. Vi avslutar med längre stilla Yinyoga positioner för att påbörja återhämtning.en tillsammans med ljuden från Kristallskålar och Gong tas du med på en inre resa där de vackra tonerna och vibrationerna tar sig förbi sinnet och eventuella motstånd i din kropp och ökar förmågan för återhämtning och läkning på ett djupt fysiskt psykiskt och själsligt plan.

Månica är vd för Andrumyoga & Soundtempel och har en gedigen bakgrund inom Yoga olika Healingtekniker och Schamanism. Senaste 6 åren delar hon passionerat med sig av sin förmåga som Sound Channeler för att skapa harmoni healing och magi få ett djupare energetiskt plan, bortanför det vi vet, med hjälp av sina Crystal Singingbowls och Gongar.

Varmt Välkommen till 2:a advent.

Anmälan är bindande. Investeringen 333kr. betalas innan workshopen via faktura eller swish. Boka din plats HÄR.

Hitta hit! Andrumyoga ligger några minuter från Örnsbergs t-bana Röda linjen mot Norsborg/Sätra. Gå tvärs över Hägerstensvägen upp för liten backe,
till höger ser du två röda tegelhus. Andrumyoga ligger på framsidan av första huset, alltså inte in på gården. <3 

FULLMOON SOUNDJOURNEY
TORSDAG 12 DECEMBER 18.30-20.15
Välkommen till årets sista Fullmåne Meditation med Soundhealing på Andrumyoga. 
Du guidas in i avslappning i ljuset av fullmånen i Tvillingarnas tecken. Vi iakttar vår mentala aktivitet med Tvillingarnas lekfullhet och låter månen belysa var vi är i våra liv just nu och vad vi längtar efter och drömmer om i stort och smått. Låter sen ljuden och vibrationerna från Gongar och Kristallskålar ta sig dit rensning och påfyllning behövs. Vi avslutar med Orakelkort och Fullmånefika!...
Boka HÄR

NY KURS MOT STRESS!
LUGNET- Yoga mot stress med Fia
Måndagar 19.00-20.30 6 tillfällen.
11 November-17 December
En kortare kurs där yogans metoder används för att förebygga, motverka och hantera stress. Du får också lära dig mer om hur kroppen reagerar och fungerar.
Varje klass under kursen har ett tema:
>> Vad är stress?
>> Hur vet jag om jag är stressad?
>> Första hjälpen vid stress- Vad gör jag i stunden?
>> Livspusslet- Måste, borde eller vill?
>> Den berömda balansen- Hur hittar jag den?
>> Den ljuva stillheten-Har du upplevt stillhetens magi?
 
I dagens snabba, högpresterande samhälle behöver vi medvetet skapa och tillåta oss stunder av avslappning, lugn och harmoni.
I yogakursen LUGNET - Yoga mot stress hittar vi hem i det genom att länka kroppen, andningen och sinnet till en balanserad helhet. Med klassisk Hatha yoga som bas utforskar vi positioner/asanas i stillhet, mjuk rörelse och allt däremellan som hjälper dig att få jämn energinivå, tåligt nervsystem och funktionell återhämtning.
 
Jag Fia har både personlig erfarenhet av stressrelaterad sjukdom och fördjupningsutbildning inom stressreducering. Efter att själv varit sjukskriven på grund av utmattning blev yogan helt avgörande för att jag smidigt och snabbt kunde komma tillbaka till livet och jobbet igen. Det är med stor glädje och passion jag delar med mig av yogans fantastiska verktyg med er som landar in på mattan.
 
Investering: Hela kursen 6gr. 1000kr -10% om du är sjukskriven. Prova första gången 100kr som dras av om du går hela kursen. Enstaka drop In 215kr
Anmälan HÄR
sms:a 0720313870 för att boka drop-in plats.

AFTER WORK SOUNDMEDITATION
Kom som du ör till Andrummet direkt efter jobbet och låt vibrationerna från Kristallskålar och Gong rensa och skölja igenom dig efter veckan som varit. Vi grundar ner oss med en guidad kroppsscanning och sätter en intention, du ligger sen inbäddad i din filt på mattan, för att bara ta emot tonerna och vibrationerna och låta dig sjunka in i din alldeles egna healande ljudresa. Efteråt drar vi orakelkort med té och snacks.
Investering: 277kr. anmälan HÄR

MONDAY GONG & CRYSTAL SOUNDMEDITATION DROP IN 
Måndagar 17.30-18.30 med Månica 180kr

Landa in i dig själv & let go med hjälp av magiska frekvenser och vibrationer
sms:a 070 483 12 58 för plats.
för andra soundevents i Stockholm gå med i fb gruppen gongavslappning i Stockholm!

SOund & HEALING PÅ ANDRUMYOGa

INTRODUKTIONS KURS med Månica
"HOW TO PLAY GONG & CRYSTAL SINGING BOWLS"
29 Februari - 1 Mars Lördag-Söndag 10.00-17.00
Två dagars grund & inspirationskurs på Andrumyoga i Hägersten.
Gongar och skålar är kraftfulla instrument att använda för djupgående soundhealing och vila i yogaklasser, meditation, soundbad, och enskilda sessioner. Under två dagar får du inspireras och träna på ditt unika sätt att samverka med olika sorters Singing bowls och Gongar.
Jag Månica driver Andrumyoga i Hägersten och har spelat på olika sorters skålar och Gong sedan jag blev kär vid första anslaget på en Gong för snart 6 år sedan, och grät av lycka när jag spelade på mina första Crystal Singing Bowls.
Använder sedan dess alltid mina instrument i min dagliga Yogaverksamhet, i healingsessioner, meditationer, soundbaths, events och på retreats. Jag delar med mig av alla mina kunskaper och erfarenheter från mina främsta lärare dvs Gongen och Skålarna, och Soundhealers som Bjorn Loken, Lauri Poldre Mehtab Benton och Yantara Jiro.

•Kursen innehåller teori och mycket praktik. Vi startar dagarna med ett kort Yogapass och Soundmeditation. •Du får prova olika sorters skålar, Metall, Frostad Crystal, Ultra Light Crystal och Alcemy Crystal Singingbowl och Gongar. Vi övar på olika slagtekniker, rytmer och provar olika mallets. •Vi gör övningar i att hitta ditt unika sätt att tona in dig på skålarna o Gongens frekvenser och låta dom spela dig. •Vi undersöker vad som händer i oss av olika ljud-vibrationer, så du får din egna upplevelse av vad Soundhealing handlar om.
•Du övar på att lyssna in dig själv och samtidigt andra, utan att låta dig eller andras reaktioner styra. Vi tömmer oss och vägleds av intuitionen.
•Vi övar på att vara helt närvarande i vad som kommer i nuet bortanför en plan eller ide' om hur det ska vara eller låta.
•Du får också hålla ett lite längre Soundbad / Soundmeditation i grupp med andra.
•Dessutom Finns det en del Gongar och Kristal skålar till försäljning.under kursen.

Medtag gärna egna skålar eller annat instrument, din röst eller vad du har där som ligger och väntar på dig...
Begränsat med platser då vi ska vara en liten grupp för maximal benefit.
Investering 3555:- Anmälan www.andrumyoga.se eller 070 483 12 58
Vi träffas på Andrumyoga Typografvägen 4 några min från Örnsbergs t-bana i Hägersten. Lördag och Söndag 10-17
En lätt Månicafixarlunch ingår.
V a r m t v ä l k o m n a!❤️
Anmäl dig HÄR

BEHANDLINGAR
på Andrumyoga.
PT: KONSULTATIONER med Månica
onsdag-fredag dagtid och helger.
En konsultation börjar med att vi går igenom vad du behöver hjälp med, utifrån din individuella situation, jag coachar dig sen vidare med hjälp av Yoga, Schamanska tekniker, Ayurvediska tips och råd, meditation och healing för att uppnå så bra hälsa som möjligt.
Första gången tar ca: 1 ½ tim. invest. 820:- efterföljande behandlingar/sessioner à 1 tim. 700:- 

SOUND & HEALING
Går till så att du ligger ner och med hjälp av mina händer min intution och erfarenhet från olika healingtekniker som Cranio Sacralterapi, Body Harmony och Shamansk Healing, kanaliserar och läser jag av vad som behöver hjälp att healas och initieras just nu, tillsammans med Gong Kristall och Klangskålar runt omkring och på din kropp. för djupast möjliga effekt.
ca: 60min. 700:-  (boka tre behandlingar: 650-/gång)
kontakta mig via sms: 070 483 12 58

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.