YOGA MOT STRESS

Stillness Yoga mot stress:
En kurs där yogans metoder används för att förebygga, motverka ochhantera stress. I denna klass gör vi övningar från olika yogatraditioner som alla gynnar återhämtning och vila för kropp och knopp. Fokus ligger på andningsövningar, mjuka och grundande fysiska övningar, själv-medkänsla och yoga nidra (lång, guidad meditation där du ligger ner).
Under terminen har vi olika teman kopplade till stress som vi tittar närmare på.
Vad är stress
Kroppen och stress (matsmältning, HPA-axeln) sömn
Andning – du mår som du andas (rest and digest)
Self-compassion/medkänsla
Let go and let God
Att leva från hjärtat
Ett autentiskt liv
Avslappningstekniker
Stärk dig i din medvetenhet om det friska i dig
Helene: Är utbildad i yoga nidra, yinyoga, nada yoga och kundaliniyoga. För mig är yoga en metod för att komma i kontakt med stillheten inom oss, en metod för att hitta hem till oss själva. Jag är certifierad yogalärare sedan 2015 och har studerat yoga med olika lärare i Indien och Sverige. Jag är särskilt intresserad av mantramusik och leder en kvinnocirkel där vi möts i sång, ljud och vibrationer. Jag undervisar också i spelandet av yoga instrumentet harmonium.
När jag guidar genom en yogaklass är min intention att du ska ges möjligheten att landa mjukt in i din kropp. Min intention är att ge dig utrymme att varva ner, andas djupt, höra dina andetag, känna ditt hjärtas slag innanför bröstbenet – komma hem till dig själv.
Jag ser fram emot att få möta dig på yogamattan!
Tel: 073 648 43 14