LUGNET YOGA MOT STRESS

NY KURS!
LUGNET- Yoga mot stress med Fia 6 tillfällen 
Måndagar 19.00-20.30
11 November-17 December 
En kurs där yogans metoder används för att förebygga, motverka och hantera stress. Du får också lära dig mer om hur kroppen reagerar och fungerar. 
Varje klass under kursen har ett tema: 
>> Vad är stress? 
>> Hur vet jag om jag är stressad?
>> Första hjälpen vid stress- Vad gör jag i stunden?
>> Livspusslet- Måste, borde eller vill?
>> Den berömda balansen- Hur hittar jag den?
>> Den ljuva stillheten-Har du upplevt stillhetens magi?

I dagens snabba, högpresterande samhälle behöver vi medvetet skapa och tillåta oss stunder av avslappning, lugn och harmoni. 
I yogakursen LUGNET - Yoga mot stress hittar vi hem i det genom att länka kroppen, andningen och sinnet till en balanserad helhet. Med klassisk Hatha yoga som bas utforskar vi positioner/asanas i stillhet, mjuk rörelse och allt däremellan som hjälper dig att få jämn energinivå, tåligt nervsystem och funktionell återhämtning.

Jag Fia har både personlig erfarenhet av stressrelaterad sjukdom och fördjupningsutbildning inom stressreducering. Efter att själv varit sjukskriven på grund av utmattning blev yogan helt avgörande för att jag smidigt och snabbt kunde komma tillbaka till livet och jobbet igen. Det är med stor glädje och passion jag delar med mig av yogans fantastiska verktyg med er som landar in på mattan.

Investering: Hela kursen 6gr. 1000kr -10% om du är sjukskriven. Första gången 100kr som dras av om du går hela kursen. Enstaka drop In 215kr 
Anmälan HÄR
sms:a 0720313870 för att boka drop-in plats.

Under kursen finns alla aspekter av yoga med och vi utforskar även filosofi, meditation, ljud, andningsövningar och andra härliga må-bra tekniker. Yoga sker inte bara på mattan utan meningen är att du också ska kunna ta med dig och ha nytta av din yoga i din vardag.
Jag ser fram emot att mötas i Andrummet!

Hjärtligt välkomna <3
Fia
tel. 0720313870