SLOW Flow

Långsam, inkännande och flödande yoga som ger utrymme att landa, lyssna in och få genuin kontakt med dig själv och möta dina behov i stunden. Med klassisk Hatha yoga som bas utforskar vi positioner (asanas) i stillhet, rörelse och allt däremellan. 
I dagens snabba, högpresterande samhälle där stress har blivit normalt behöver vi skapa och tillåta oss dessa underbara stunder av avslappning, lugn och harmoni. I yogakursen Slow Flow hittar vi hem genom att länka kroppen, andningen och sinnet till en balanserad helhet. Denna innerliga yogaform hjälper dig att bli stark och rörlig, få jämn energinivå, tåligt nervsystemet och funktionell återhämtning. 
Under kursen vävs alla aspekter av yoga in och vi utforskar förutom positioner även filosofi, meditation, ljud, andningsövningar och andra härliga må-bra tekniker. Yoga sker inte bara på mattan utan meningen är att du också ska kunna ta med dig och ha nytta av din yoga i övriga livet.
När du kliver på mattan är stunden bara din och jag finns för att guida dig till den bästa och mest välgörande praktiken för just dig. Det gör att denna klass passar alla nivåer! Du upptäcker något värdefullt varje gång oavsett hur länge du praktiserat yoga. 
Jag ser fram emot att mötas i Andrummet!

Hjärtligt välkomna <3
Fia
tel. 0720313870