ELIN TUNHAGEN

Jag har ett genuint intresse av kroppen och all slags rörelse. Jag är utbildad lärare i dans, idrott och hälsa med 20 års erfarenhet av undervisning i skolan och på företag och har en rad andra fortbildningar inom rörelse och hälsa.  
2017 startade jag mitt företag Helhetsrummet. Allt hör ihop; kroppen, själen, rörelse, stillhet, kravlöst, rummet i kroppen, rummet inomhus och utomhus.  
Jag är även utbildad massageterapeut vilket har bidragit till ett ännu större intresse för vår kropp och dess anatomi. I höst kommer jag att läsa dansterapi på Karlstads universitet.  
Genom att använda oss av rörelser och tekniker från dans, yoga, pilates, funktionell styrketräning, mindfullness och massage bygger vi på ett kravlöst och lekfullt sätt upp vår rörlighet, kreativitet, mentala och fysiska styrka.  
Vi lär känna våra kroppar och lyssnar in vad just vår kropp och själ behöver för tillfället. Ibland till musik och ibland i tystnad. På mina klasser rör vi oss flödande och dynamiskt med andningen i fokus. Vi avslutar oftast klassen i stillhet med yin-influenser.  

 
Varmt välkomna/Elin tel: 073 627 97 99