FIA LEHIKOINEN

Yogan fann mig 2004 och det har varit en härlig romans sedan dess. Jag har praktiserat yoga, meditation och pranayama regelbundet som ett sätt att balansera mitt annars aktiva och krävande liv som äventyrsguide. När jag valde att flytta hem till Stockholm och landade i ett kontorsjobb för lite mer än 3 år sedan blev det väldigt naturligt att växla över från att undervisa äventyrssporter till att guida yoga. Yogan har också varit ett otroligt stöd i att hantera storstadslivet snabba tempo och alla stressorer som det innebär.
Jag brinner för att hjälpa dig hitta balans, växa i din yogapraktik, njuta av livet och komma närmare dig själv. Varje gång du som elev kommer till mina klasser blir du sedd och får med sig något värdefullt oavsett nivå. Vägledningen sker utifrån den djupa hälsoresa som jag själv gjort och jag delar med glädje alla de verktyg som jag hittat längst vägen. Förutom yogan är naturen en aldrig sinande källa till lugn och välmående.
Med mer än 500 h utbildningstimmar i olika stilar bakom mig och stor öppenhet för att ständigt utvecklas undervisar jag Hatha, Slow Flow, Vinyasa, Yin och Restorative. Allra helst skapar jag utrymme för långsamma innerliga hathaflöden inspirerade av Embodied Flow eller riktigt återhämtande, avstressande och stilla yogapass förgyllda av reiki. Reiki är en skonsam, avslappnande och stressreducerande energiteknik från Japan. Som Reiki Master tar jag även emot dig för enskilda läkande behandlingar, intuitiv healing.
Kika gärna in @fiayoga.se på Instagram eller Facebook-sida för information och inspiration.

Hoppas att vi ses!

Fia
tel. 0720313870
namaste@fiayoga.se